Hatipli Şehit Birol Şimşek Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerler bağlı, yenilikleri takip edebilen, kendini yenileyebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Eğitim ve öğretim sürecinde ,çağdaş yenilik ve gelişmeler ışığında evrensel ilkelere ve milli değerlere bağlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 / 16:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Europe Volunteers Projesi Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülleri

WEB - https://hatipli.meb.k12.tr

Adres - HATİPLİ BELDESİ FATİH MAH. BELEDİYE CAD. İLKÖĞRETIM OKULU NO: 36 İÇ KAPI NO: 1 BAŞÇİFTLİK / TOKAT

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Hatipli Beldesinin, güneyinde “Büşürüm ve Geyren beldeleri”, güney doğusunda “Elmacık köyü”, doğusunda “Kızıldere köyü, Bozçalı, Bereketli beldeleri”, güney doğusunda “Işıklar köyü”, kuzeyinde “Aybastı yaylaları” ve kuzey batısında “Karacaören ile çevrilidir.

Ulaşım Ulaşıma dört taraftan elverişlidir. Kuzeyden Perşembe yaylasından Aybastı İlçesine, doğudan Bereketli Belediyesinden Reşadiye İlçesine, güneyden Geyren ve Büşürüm Belediyelerine, batıdan Başçiftlik İlçesine oradan da Niksar İlçesine karayolu ulaşımı vardır. Niksar ilçesi ile Aybastı İlçesi, Ordu ili arasında ki karayolu üzerindedir. Niksar ilçesine 36 km, Tokat iline ise 90 km uzaklıktadır. Ulaşım araçları genelde minibüs ve taksilerdir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tokat´a 90 km, Başçiftlik´e 5 km uzaklıktadır.